Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Veelgestelde vragen Trap33

Als je geïnteresseerd bent in een traprenovatie wil je natuurlijk alles weten over de mogelijkheden, toepassingen en de werkwijze van Trap33. Hieronder vind je een overzicht van de meestgestelde vragen:

Welke trappen komen voor renovatie in aanmerking?

Trap33 renoveert de meeste trappen, ongeacht de vorm. Of het nu gaat om open of dichte trappen. Indien je twijfelt of jouw trap in aanmerking komt voor renovatie verzoeken wij je om contact op te nemen met ons.

Wat is de basis waarop de nieuwe delen worden aangebracht?

Trappen moeten zijn ontdaan van vloerbedekking. losse delen en harde lijmrestanten, zodat een kale trap ontstaat. Hierop worden de nieuwe delen aangebracht.

Kunnen zijkanten, overloop of bordes worden meegenomen?

Zowel zijkanten, overloop als bordes kunnen in de traprenovatie worden meegenomen. Materialen en kleuren integreren in een mooi geheel. Neem hiervoor contact met ons op.

Wat is het werkgebied van Trap33?

Wij werken in heel Nederland.

Wordt er ter plaatse geadviseerd?

Trap33 is puur een online speler in de traprenovatiebranche. Om onze scherpe prijzen te behouden bespreken wij de mogelijkheden voor je bij ons in de showroom in Baarlo en/of via telefoon/ e-mail.

Beschikt jullie over een showroom?

Ja, wij hebben een showroom waarin onze traprenovatie ten toon worden gesteld en onze adviseurs je altijd te woord kunnen staan.

Moet ik een afspraak maken? 

Voor het bezoeken van onze showroom hoef je geen afspraak te maken. Wij helpen je graag tijdens onze openingstijden.

Wat kost een traprenovatie? 

Om een prijs te bepalen zijn wij afhankelijk van de aard en de toestand van jouw trap. De bouw en breedte van jouw trap zijn van groot belang om een prijs te berekenen. Voorafgaand aan elke traprenovatie zullen wij (indien nodig) de situatie in kaart brengen door intensief contact met de opdrachtgever te hebben over de wensen. Verder staan al onze prijzen online.

Veroorzaakt een houten trap geluidsoverlast?

Het resultaat van een traprenovatie is zodanig, dat het lopen op de trap absoluut geen geluidsoverlast teweeg brengt. Hiervoor gebruiken we een speciaal soort lijm met een geluidsabsorberende werking.

Wanneer wordt mijn bestelling afgeleverd?

Nadat je bestelling is geplaatst wordt er op korte termijn contact met je opgenomen over een eventuele leverdatum. Mocht je hierbij nog vragen hebben kun je ten alle tijden contact met ons opnemen (E-mail: info@trap33.nl, Tel.: 085-4890649).

Kunt je een offerte maken voor ons?

Het is mogelijk om een offerte te ontvangen, deze kan bij ons in de showroom ter plekke

Mag ik mijn bestelling / producten retourneren?

Artikelen mogen slechts retour of geruild worden, na schriftelijke bevestiging van Trap33. Trap33 accepteert uitsluitend retourzendingen van product en/of producten indien:
- het product en/of de producten geheel compleet, in de originele verpakking en in originele staat zijn.  
- het product en/of de producten ongebruikt zijn.  
- het product en/of de producten schoon zijn.  
- het product en/of de producten niet ingebouwd is/zijn geweest dan wel op enigerlei wijze gemonteerd is en/of zijn geweest.  
- de bijbehorende montagematerialen, voor zover van toepassing, volledig aanwezig zijn, en zich bevinden in de originele verpakking, hetgeen ook geldt voor de originele handleidingen en meegeleverde accessoires.  
- het artikel binnen 14 dagen na levering in ons bezit is.  

Retourzendingen welke niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen worden niet in behandeling genomen. De kosten voor het retour te sturen product en/of producten komen voor rekening van de klant.