Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Massief hout traptrede meranti

Massief meranti traprenovatie

€ 46,95

Review toevoegen

Levertijd: 1-2 weken

- Houtsoort: Meranti
- Afkomst: Europees
- FCS keurmerk: Ja
- Traptrede: 12 mm massief 
- Stootborden massief: 10 millimeter 
- Stootborden fineer: toplaag van 1 millimeter
- Maximale diepte: 35 centimeterVul bovenstaand, in centimeters, de breedte in. De overzettreden worden op de gewenste maat geleverd. De minimale breedte bedraagt 50 centimeter met een maximale breedte van 150 centimeter. De minimale aantal overzettreden zijn 8 en met een maximum van 30. 

LET OP: Zoals je hierboven ziet, staat er: hoogte in centimeters, hier vul je de aantal overzettreden in. Omdat we deze tekst niet kunnen aanpassen, is het aangeduid als hoogte in centimeter i.p.v. aantal overzettreden.

* Vereiste velden

€ 46,95

Details

Nadat je de bestelling bij ons hebt geplaatst ontvang je per mail een bestelformulier waarop je per traptrede alle afmetingen kunt noteren. Meet bij alle afmetingen de strakke maat op oftewel te maximale breedte welke je kunt opmeten en noteer deze op het formulier. Neem bij de breedte van je traptrede altijd de diagonale afmeting dit is in de meeste situaties de breedte afmeting van een traptrede. Deze afmeting is direct ook leidend voor je bestelling. Bij ontvangst van het formulier berekenen wij vervolgens een extra tolerantie op de afmetingen waar deze noodzakelijk zijn, zodat je altijd uitkomt met de traptrede.

Indien je de traprenovatie zelf gaat uitvoeren zullen de traptredes en stootborden op volledige breedte en diepte worden aangeleverd en kun je deze vervolgens bij eigen montage door middel van een trapspin op maat maken. Overweeg altijd om de traprenovatie door onze monteurs te laten uitvoeren. De monteurs verwerken ter plekke de traprenovatie geheel op maat uit, ook linkse of rechtse bochten is geen enkel probleem.

Klantbeoordelingen

Schrijf je review

Review voor: Massief meranti traprenovatie

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling
Prijs-kwaliteitverhouding
Voldoet aan verwachting

Massief meranti traprenovatie

EUR

€ 46,95

0

0