Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Bent u opzoek naar traprenovatie in Limburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Trap33 is gevestigd in Baarlo (5 km van Venlo). In onze showroom kunnen wij u adviseren om de beste mogelijke keuze te maken en kunt u de verschillende soorten traprenovatie bekijken.

 Trap33 showroom

Trap33 heeft verschillende traprenovaties tegen scherpe prijzen. Met onze unieke filter kunt u gemakkelijk uw prijs berekenen zonder dat u moet wachten op een offerte. Geef eenvoudig je breedte en aantal traptreden aan en wij bereken voor u de prijs. Vervolgens kunt u bij de volgende stappen kiezen welke behandeling, stootborden, antislip en trapleuning u wilt. Ook kunt u kiezen of u wel of geen montage wilt. De prijs die wordt aangegeven voor montage is berekend d.m.v. de door uw doorgegeven breedte en aantal traptreden.

Speciale traprenovatie actie sets bij Trap33 

Om de zoveel maanden hebben we traprenovatie sets tegen speciale bundel prijzen in de aanbieding. Zo heb je bijvoorbeeld een set van 13 traptreden tot 100 cm breed incl. montage wat normaal € 1.120,- kost voor een actie prijs van € 995,-. Dus hou altijd onze website in de gaten voor extra scherpe prijzen.