Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Renoveer je trappen eenvoudig met de traprenovatie van Trap33. Wij hebben houten trappen tegen scherpe prijzen in onze assortiment. Wij willen de consument alleen het allerbeste geven, daarom leveren alleen trappen van hout aan. Laminaat is niet te verkrijgen bij Trap33. Wilt u dat je trappen als nieuwe trappen eruit komen te zien? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Van rechte trappen tot aan z trappen het is allemaal te realiseren bij ons.

 Trappen sfeerfoto   Trappen close up

Traprenovatie is een uitstekende investering voor op lange termijn, ook heeft het een toegevoegde waarde voor jouw woning. Wij hebben zoals hierboven al aangegeven voor elke trap een oplossing. Wilt u meer informatie over trappen of wilt u de overzettredes bekijken? Neem een kijkje in onze webshop of kom naar onze showroom. In onze showroom kunnen wij je ideaal adviseren voor traprenovatie in jouw huis. Samen kijken we wat de beste oplossing is en wat er het beste uitziet.

Liever je traprenovatie zelf bestellen via onze webwinkel?

Is het voor u te ver om naar onze showroom te komen (Baarlo, Limburg) of wilt u simpelweg eenvoudig online bestellen? Dan kan dat natuurlijk. Wij hebben speciaal voor jou een filter gemaakt zodat je in een stappenplan jouw eigen trap kunt samen stellen. Wij zijn hier uniek in op de markt en zijn daar ook tevens trots op. Zo heb je stappen als; selecteer je gewenste behandeling, stootborden, antislip, trapleuning en montage mocht je dat willen.