Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Wilt een trap kopen? Dat kan bij Trap33. Wij hebben een uitgebreid assortiment van trappen, met verschillende kleuren, behandelingen en houtsoorten. Hoe ga jij jouw trappen samenstellen? Doe het nu bij Trap33!

 Trap kopen

Ons aanbod van traprenovatie 

De houtsoorten die wij aanbieden zijn; eiken, grenen en meranti. Deze houtsoorten hebben allemaal een FCS-keurmerk en ze komen uit Europa. De traptrede zijn 12 millimeter massief en hebben een maximale diepte van 35 centimeter. De behandelingen die wij aanbieden zijn; white wash, grijs, weisgrund, krijtwit, old english, old black en blanke lak. Ook kan je er natuurlijk voor kiezen om de traprenovatie onbehandeld te nemen. Vervolgens heb je nog de mogelijkheid om te kiezen of je jouw traprenovatie met of zonder antislip wil. Dan als laatst kan je nog kiezen om een trapleuning te nemen. Wil jij een ronde, rechte of sleutel leuning?

Dankzij onze filter zijn deze stappen eenvoudiger te volgen en weet u ook meteen wat u het gaat kosten. Bijvoorbeeld; wilt u 10 traptreden van 90 centimeter met stootborden en antislip of wilt u 17 traptreden van 130 centimeter met sleutel trapleuning en white wash behandeling, het kan allemaal! Het wordt meteen voor jou uitgerekend zodat je meteen een prijsstelling hebt voor jouw situatie!