Bijna iedere trap kan gerenoveerd worden, of het nu om een oude versleten trap, een houten trap of een draaitrap gaat. En dat is ook maar gelukkig ook, want dit houdt in dat je jezelf niet neer hoeft te leggen bij een ouderwetse of een onveilige trap. Een traprenovatie bij Trap33 geeft jou de mogelijkheid om de stijl en het materiaal van de trap volledig naar wens aan te passen.  

Snel en zorgvuldig 

Een traprenovatie bij Trap33 heeft als groot voordeel dat de renovatie vrijwel altijd in een dag gebeurd. Zo loop je ’s morgens als je opstaat nog omlaag op je oude trap. En als je ’s avonds laat weer naar bed gaat, loop je op jouw prachtige gerenoveerde trap. Dus je hebt niet dagen, of zelfs wekenlang last van de verbouwingsrommel. 

Zo min mogelijk overlast

Als je aan verbouwingen denkt, denk je al gauw aan ingrijpende breekwerken, grote hamers en zware machines. Dit is allemaal niet het geval wanneer je kiest voor een traprenovatie bij Trap33. Een ervaren specialist gaat aan het werk met de oude trap, zonder hak- en breekwerk. De benodigde zaagwerkzaamheden voeren de specialisten normaalgesproken buiten uit, zodat jij zo min mogelijk overlast hebt. En zodat je zonder zorgen optimaal kunt genieten van je schitterende gerenoveerde trap!  

Minder onderhoud

Wij kunnen ons best voorstellen, dat het onderhouden van een trap niet jouw hobby is. Vandaar kiezen veel mensen voor een onderhoudsvriendelijke traprenovatie. Je kunt bijvoorbeeld je trap renoveren met Meranti. Deze houtsoort uit Azië is van topkwaliteit. En je geniet ook nog eens van 10 jaar garantie op slijtage en de constructie van de trap. Zo kun je met een gerust hart de trap op en neer lopen. 

Ben je nu laaiend enthousiast geworden over een traprenovatie? Dan kun je dit online aanvragen. Heb je nog een vraagje over het een of het ander? Neem dan gerust even contact met ons op, of kom langs in onze showroom!